Stiri de ultima ora

Colaborarea dintre Bentley și Breitling dă naștere unui nou ceas. Producție limitată și preț de 49.000 de euro

Colaborarea dintre Bentley și Breitling dă naștere unui nou ceas. Producție limitată și preț de 49.000 de euro
Auto
Ceasul Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition este cel mai nou fruct al colaborării dintre constructorul britanic de automobile și Breitling.

În 2002, elvețienii de la Breitling au confecționat ceasul integrat în bordul modelului Bentley Continental GT. Un an mai târziu, cele două companii au început o colaborare pe termen lung, una de pe urma căreia profită mai ales pasionații de ceasuri.

Cel mai nou fruct al acestei colaborări poartă numele de Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition. Este vorba despre un ceas cu mecanism tourbillon, o interpretare modernă a ceasurilor de mână Breitling Premier din anii 40.

Carcasa cu diametrul de 42 milimetri este fabricată din aur roșu, de 18k, cureaua este din piele de aligator, fundalul Verde British Racing face trimitere la Bentley, iar spatele transparent lasă mecanismul la vedere. Potrivit specificațiilor tehnice, ceasul are o rezervă de energie de 55 de ore și este rezistent la apă (până la o adâncime de 100 de metri).

Producția noului ceas Breitling-Bentley este limitată la 25 de exemplare și costă 49.000 de euro în Europa.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus