Stiri de ultima ora

Calificările și cursa de Formula 1 de la Suzuka ar putea fi afectate de un taifun: ploi ...

Calificările și cursa de Formula 1 de la Suzuka ar putea fi afectate de un taifun: ploi ...
Auto
Marele Premiu al Japoniei de la sfârșitul acestei săptămâni ar putea fi bulversat de taifunul Hagibis, care va atinge coastele Japoniei în cursul zilelor de sâmbătă și duminică.

Primele estimări ale meteorologilor indică faptul că regiunea circuitului de la Suzuka va fi afectată în special sâmbătă de ploi torențiale și vânturi de circa 100 km/h, în timp ce duminică vremea ar urma să se amelioreze.

FIA a anunțat deja că analizează prognoza meteo și discută cu organizatorii posibilitatea de a amâna sesiunea de calificări pentru dimineața zilei de duminică, așa cum s-a întâmplat și în sezoanele 2004 și 2010.

În caz contrar, calificările ar urma să înceapă sâmbătă la ora stabilită cu riscul de a fi întrerupte succesiv în așteptarea unei perioade mai bune, ceea ce ar avea însă ca efect o bulversare și mai mare a programului echipelor și, mai ales, a transmisiunilor TV.

Calificările pentru Marele Premiu al Japoniei sunt programate sâmbătă la ora 09:00, în timp ce cursa va avea loc duminică cu începere de la ora 08:10.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus