Stiri de ultima ora

Bugatti Chiron revine în atenția bogaților lumii cu două noi versiuni. Cât costă acestea

Bugatti Chiron revine în atenția bogaților lumii cu două noi versiuni. Cât costă acestea
Auto
 versiuni de Chiron: Noire Sportive și Noire Élégance, ambele făcând parte dintr-o colecție exclusivistă (cum altcumva?) numită Noire Duo, limitată la doar 20 de unități.

Cel pe care îl vedeți în imaginea de mai sus este Noire Sportive, care iese în evidență prin caroseria cu fibră de carbon expusă, cu finisaj negru mat. Așa cum și numele sugerează, tema cromatică unicoloră se păstrează și la interior, unde atât pielea, cât și butoanele și ceasurile de bord sunt negre. Pragurile laterale și consola centrală poartă inscripția Noire.

Cealaltă versiune, numită Noire Élégance, îmbracă la exterior un negru lucios și se remarcă printr-o grilă cu design specific, în mijlocul căreia tronează sigla Bugatti din argint masiv. Designul jantelor este nou, și ascund etriere de culoare neagră. Producătorul francez a fost reținut în privința informațiilor despre cele două modele – cam asta este tot ce știm (și putem vedea) despre Noire Duo.

Colecția a fost inspirată de către La Voiture Noire (Mașina Neagră), prezentată la Salonul Auto de la Geneva de anul acesta, cunoscută ca fiind . Prin comparație cu aceasta, un exemplar din duoul Noire (3 milioane de euro) este chiar accesibil pentru bogații lumii. Mai mult, posesorii de Chiron Supersport vor putea face upgrade la pachetul Noire, contra sumei modice de 100.000 de euro. Livrările de Bugatti Chiron Noire vor începe în cel de-al doilea trimestru al anului viitor.
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus