Stiri de ultima ora

Bolt lansează un serviciu de închirieri auto

Bolt lansează un serviciu de închirieri auto
Auto
Platforma Bolt lansează serviciul de car-sharing Bolt Drive, care va permite clienților să închirieze o mașină pentru perioade scurte de timp. Compania vrea să extindă serviciul la nivel european, după un proiect-pilot în Estonia.

"Mașinile personale sunt principala cauză a problemelor în transportul urban. Acestea sunt responsabile pentru traficul aglomerat, emisiile de mediu și ocuparea spațiului orașului,” spune Markus Villig, CEO Bolt. 

Astfel, compania de ride-hailing a anunțat un nou serviciu Bolt Drive care va permite închirierea de mașini pe perioade scurte. Bolt vrea să investească 20 de milioane de euro în lansarea Bolt Drive în Europa și va începe printr-un proiect-pilot care se va desfășura pe piața internă, în Estonia. 

Bolt Drive permite utilizatorilor să vadă, pe o hartă, cele mai apropiate vechicule de ei și să rezerve o mașină folosind aplicația Bolt. Ei pot începe călătoria deblocând mașina cu un telefon mobil. 

Utilizatorii nu trebuie să plătească pentru parcare sau combustibil. Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 40 de țări din Europa și Africa. Serviciile sale variază de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice , până la livrarea de alimente și pachete. Via profit.ro
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus