Stiri de ultima ora

Automarket lansează o nouă aplicație de mobil: disponibilă pe iOS și Android

Automarket lansează o nouă aplicație de mobil: disponibilă pe iOS și Android
Auto
Am relansat aplicația noastră de mobil. Noua versiune poate fi descărcată pe telefoanele cu iOS și Android Auto și este disponibilă cu o mulțime de funcții noi.

Telefonul a început să devină și principalul mijloc prin care ne culegem informația. Noi, la Automarket, observăm asta tot mai des în statisticile noastre de audiență. Aproape două treimi din vizitatorii noștri văd știrile sau testele noastre pe ecranul telefonului. Cel mai probabil, în acest moment citiți aceste rânduri pe telefonul vostru mobil.

În acest context, resuscitarea aplicației Automarket a devenit o prioritate, iar acum vă putem anunța oficial că tocmai ce a fost lansată o versiune mult îmbunătățită în magazinele de aplicații APP STORE  și GOOGLE PLAY . Avem o grafică îmbunătățită și noi funcții care sperăm să fie pe placul vostru.

CĂUTARE AVANSATĂ PRINTRE MAȘINILE NOI LANSATE ÎN ROMÂNIA

Cine are timp să alerge dintr-un showroom în altul? Dacă mai prinzi și o zi cu trafic infernal, devine imposibil. Tocmai de aceea noi aducem showroom-urile la tine pe ecran.

Secțiunea de Mașini Noi include toate modelele disponibile la vânzare în România. Puteți compara dotările anumitor versiuni și, foarte important, puteți vedea care sunt diferențele de prețuri. Pentru fanii anumitor mărci există și un instrument prin care puteți da o notă de la 1 la 10 unui anumit model.

ȘTIRI ȘI TESTE ÎNTR-UN NOU AMBALAJ
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus