Stiri de ultima ora

Aniversare pentru actuala generație Mercedes-Benz Clasa S: 500. ...

Aniversare pentru actuala generație Mercedes-Benz Clasa S: 500. ...
Auto
Aniversare pentru actuala generație Mercedes-Benz Clasa S: 500.000 de unități produse începând cu 2013

Publicat Vineri, 29.11.2019 de Cornel Șocariciu

Mercedes-Benz are motive de sărbătoare: actuala generație Clasa S a ajuns la 500.000 de unități produse din 2013 și până astăzi. Noua generație Clasa S va fi prezentată în cursul anului viitor și va primi, printre altele, un sistem de conducere semi-autonomă de Nivel 3.

Actuala generație Mercedes-Benz Clasa S a intrat în producție în anul 2013, iar de atunci și până astăzi au fost fabricate jumătate de milion de unități. Exemplarul cu numărul 500.000 a fost produs la uzina din Sindelfingen, Germania.

"Mercedes-Benz Clasa S stabiliește standarde la nivel global, iar acest lucru se reflectă și la nivelul producției. Calitatea lui Clasa S inspiră clienții din întreaga lume. Tehnologiile moderne din uzină și soluțiile noi asigură flexibilitate și un proces eficient menit să asiste angajații uzinei din Sindelfingen în fiecare zi", a declarat Jorg Burzer, membru în comitetul executiv al Mercedes-Benz.

Actuala generație Mercedes-Benz Clasa S a primit un facelift în anul 2017, iar în acest moment, inginerii, tehnicienii și designerii producătorului german pregătesc o nouă generație.

Conform primelor rapoarte, viitorul Mercedes-Benz Clasa S va fi prezentat în cursul anului viitor. Vârful de gamă al producătorului german va miza pe un design îmbunătățit și pe tehnologii de conducere autonomă de Nivel 3. Gama de motorizări va primi și ea o serie de modificări.

În prezent, la uzina Mercedes-Benz din Sindelfingen lucrează peste 25.000 de angajați, iar producția zilnică este de circa 250 de unități. În cadrul fabricii din Germania, producătorul asamblează modelele Clasa E, Clasa S, CLS, Mercedes-AMG GT, GLA și Mercedes-Maybach Clasa S. În viitorul apropiat, uzina din Sindelfingen va produce și modelele de top din familia de electrice EQ.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus