Stiri de ultima ora

Alpina lansează XD3 și XD4 facelift: motorul diesel, cu patru turbine, oferă mai mult cuplu

Alpina lansează XD3 și XD4 facelift: motorul diesel, cu patru turbine, oferă mai mult cuplu
Auto
Alpina publică primele imagini și informații despre versiunea facelift a modelelor XD3 și XD4. Acestea sunt echipate cu un motor diesel, cu patru turbine, care dezvoltă acum mai mult cuplu.

La câteva ore de la debutul noilor BMW X3 și X4 facelift, Alpina publică primele imagini și informații despre versiunea îmbunătățită a modelelor XD3 și XD4. Cu alte cuvinte, alternativele cu motor diesel ale modelelor X3 M și X4 M.

Cele două SUV-uri Alpina sunt echipate cu un motor de 3.0 litri, cu patru turbine , care dezvoltă acum 394 de cai putere și 800 Nm cuplu, cu 30 Nm mai mult decât înainte. Transmisia automată cu opt rapoarte și tracțiunea integrală xDrive completează pachetul.

În aceste condiții, Alpina XD3 și XD4 ating 100 de km/h în 4.6 secunde. Viteza maximă este de 267 km/h, respectiv 268 km/h.

Compania germană a recalibrat direcția variabilă, sistemul de launch control, iar amortizoarele și arcurile sunt acum mai rigide. Ambele modele au un sistem de frânare îmbunătățit, însă clienții pot opta și pentru discuri de frână din material compozit.

Modificările estetice ale noilor BMW X3 și X4 facelift au fost preluate de versiunile Alpina.

Germanii au plusat cu spoilere specifice și cu celebrele jante cu diametrul de 20 de inch (opționale de 22 de inch).

Primele exemplare vor fi livrate, în Europa, în luna noiembrie. În Germania, Alpina XD3 facelift pornește de la 85.900 de euro, iar XD4 facelift costă cel puțin 89.100 de euro.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus