Stiri de ultima ora

„Wonder Woman 1984”, pe primul loc în box office-ul nord-american

„Wonder Woman 1984”,  pe primul loc în box office-ul nord-american
Actualitate
Filmul „Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins și lansat de Crăciun în unele săli de cinema și pe HBO Max în SUA, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american.

Potrivit boxofficemojo.com, filmul a stabilit un record în perioada COVID-19 în privința încasărilor în primul weekend – 16.7 milioane de dolari americani și a menținut poziția dominantă în privința încasărilor și în primul weekend din 2021, când „Wonder Woman 1984” a înregistrat încasări de 10,5 milioane de dolari.

Filmul ”Wonder Woman 1984” va fi lansat în România la jumătatea lunii ianuarie, potrivit calendarului anunțat de Warner Bros.

În regia lui Patty Jenkins, primul film „Wonder Woman” a fost un succes comercial, având încasări de peste 800 de milioane de dolari la nivel global.

Din distribuția lungmetrajului fac parte Gal Gadot, Chris Pine, Pedro Pascal, Kristen Wiig, Robin Wright şi Connie Nielsen.

„The Croods: A New Age” a urcat până pe locul doi, după ce a generat încasări de 2,18 milioane de dolari, în al şaselea weekend de la premieră.

Filmul „News of the World”, cu Tom Hanks în rol principal, a generat încasări de 1,69 milioane de dolari în al doilea weekend de la debut.

Box office 1-3 ianuarie 2021europafm.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus