Stiri de ultima ora

Vlad Voiculescu a LUAT FOC după ce Inspecția Judiciară a decis să a afectat INPENDENȚA Justiției: ATAC la Lucian Netejoru

Vlad Voiculescu a LUAT FOC după ce Inspecția Judiciară a decis să a afectat INPENDENȚA Justiției: ATAC la Lucian Netejoru
Actualitate
Premierul Florin Cîţu, ministrul Justiţiei, Stelian Ion, co-preşedinţii USR-PPLUS Dacian Cioloş şi Dan Barna, dar şi alţi politicieni ai pouterii - ca Vlad Voiculescu şi Rareş Bogdan - au afectat independenţa Justiţiei în dosarul „10 august”, reiese din raportul Inspecţiei Judiciare.

Inspecţia Judiciară a finalizat raportul privind „apărarea independenţei autorităţii judecătoreşti în ansamblul său faţă de afirmaţiile din spaţiul public referitoare la modul de instrumentare a dosarului intitulat generic „10 august” şi a decis că liderii politici din zona coaliţiei de guvernământ au afectat independenţa autorităţii judecătoreşti în ansamblul său.

"Inspecția Judiciară, condusă în mod fabulos de același domn Lucian Netejoru, constată astăzi că declarațiile mai multor politicieni (printre care mă număr) cu privire la dosarul "10 august"... "au afectat independența justiției" și "au avut un puternic impact negativ asupra (...) credibilității justiției în rândul opiniei publice".

Este ca și cum ai spune că recentul concurs de la casele de asigurări* afectează credibilitatea sistemului de sănătate.

Este ca și cum ai spune că rezultatele testelor PISA afectează credibilitatea sistemului de educație.

Este ca și cum ai spune că reportajele despre tăierile ilegale de păduri afectează credibilitatea Romsilva.

Adevărul este că Romsilva este direct responsabilă de furtul "ca în codru" și poate chiar și de expresie, că sistemul de educație este cea mai mare vulnerabilitate a țării ăsteia pe termen mediu și lung, că șefii caselor de asigurări județene au fost mereu numiți politic și mulți nici măcar nu au avut curajul să participe la concurs și da... că sistemul nostru de justiție reușește să se decredibilizeze cu fiecare dosar care este fie amânat, fie îngropat. Dosarele "10 august" și "Colectiv" sunt doar cele mai recente.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus