Stiri de ultima ora

Virgil Popescu se luptă și el cu fake-news-ul: Vreau să infirm clar toate manipulările potrivit cărora CEO se va închide

Virgil Popescu se luptă și el cu fake-news-ul:  Vreau să infirm clar toate manipulările potrivit cărora CEO se va închide
Actualitate
Ministrul Energiei, Virgil Popescu , a avut marţi o întâlnire cu reprezentanţii sindicatelor Complexului Energetic Oltenia, transmite instituţia într-un comunicat de presă. Acesta a infirmat manipulările potrivit cărora s-ar închide Complexul şi a adăugat că CEO va deveni „dintr-un producător unic de energie electrică pe bază de cărbune, un producător de energie electrică pe bază de cărbune, gaz şi energie regenerabilă”.

La discuţii au fost abordate probleme referitoare la activitate CEO, iar ministrul Energiei a transmis un mesaj ferm către rerpezentanţii sindicatelor din cadrul CEO, adresându-le rugămintea să-l transmită mai departe angajaţilor Complexului, scrie News.ro.

„Eu,şi întreg Ministerul Energiei, susţinem şi vom continua să susţinem Complexul Energetic Oltenia în rezolvarea problemelor pe care le are acest Complex de rezolvat, precum şi în aprobarea programului de restructurare de către Comisia Europeană. CEO va deveni, dintr-un producător unic de energie electrică pe bază de cărbune, un producător de energie electrică pe bază de cărbune, gaz şi energie regenerabilă. Vreau să infirm clar toate manipulările potrivit cărora CEO se va închide: CEO nu se va închide şi noi, la Ministerul Energiei, nu lăsăm pe nimeni în urmă. Voi avea grijă de angajaţii CEO. Niciodată nu am pierdut din vedere latura socială când vine vorba de Complexul Energetic Oltenia”, a afirmat Virgil Popescu, conform sursei citate.

La întâlnirea de marţi au participat şi membrii conducerii executive a CEO, precum şi deputaţii de Gorj Dan Vîlceanu şi Gheorghe Pecingină.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus