Stiri de ultima ora

Viorica Dăncilă pleacă la Bruxelles, cu doar două zile înainte de Congresul PSD

Viorica Dăncilă pleacă la Bruxelles, cu doar două zile înainte de Congresul PSD
Actualitate
Prim-ministrul Viorica Dăncilă va efectua joi o vizită de lucru la Bruxelles, prilej cu care va avea întrevederi cu înalți oficiali europeni pentru a discuta o serie de subiecte de actualitate aflate pe agenda europeană, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

Vizita la Bruxelles are loc cu doar două zile înainte de Congresul PSD, la care Viorica Dăncilă candidează pentru funcţia de preşedinte al partidului.

"Programul vizitei, organizată în contextul finalului de mandat al Președinției României la Consiliul UE, include o întrevedere cu Comisarul european pentru vecinătate și negocieri privind extinderea, Johannes Hahn. Discuțiile vor fi dedicate subiectului politicii de extindere, precum și evoluțiilor de interes în cadrul dimensiunii politicii de vecinătate a Uniunii Europene, cu accent pe situația actuală din Republica Moldova", mai transmite Guvernul.

De asemenea, șeful Executivului va avea întrevederi și cu Iratxe Garcia Perez, președintele Grupului Social-Democrat din Parlamentul European, respectiv cu Serghei Stanisev, președintele PES, prilej cu care vor fi abordate subiecte privind cooperarea politică la nivel european.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus