Stiri de ultima ora

Viorica Dăncilă, ANUNŢ despre propria candidatură la prezidenţiale: Ce se întâmplă dacă trece moţiunea de cenzură (VIDEO)

Viorica Dăncilă, ANUNŢ despre propria candidatură la prezidenţiale: Ce se întâmplă dacă trece moţiunea de cenzură (VIDEO)
Actualitate
Premierul Viorica Dăncilă răspunde la zvonurile potrivit cărora ar renunţa la propria candidatură la Preşedinţia României dacă Guvernul ar fi demis prin moţiune de cenzură.

"Va exista o dezamăgire. Nu avem o guvernare perfectă, dar am avut o guvernare eficientă. Dacă moţiunea va trece eu cred că lupta va fi şi mai mare din partea primarilor pentru că ştiu că câştigarea alegerilor prezidenţiale este singura şansă de a avea din nou guvern social-democrat. PSD nu poate să-şi schimbe candidatul. Ce să pui în loc? Să nu mai aibă PSD candidat? Va fi foarte greu. Vreau să-i asigur pe toţi că am puterea să merg mai departe şi voi merge alături de colegii mei din PSD", a declarat Dăncilă la emisiunea "Gândurile lui Cristoiu" de la Mediafax.

Preşedintele PSD a afirmat că alegerile prezidenţiale sunt esenţiale pentru mobilizarea PSD în vederea localelor şi parlamentarelor de anul viitor, motiv pentru care social-democraţii nu au putut să-l susţină pe Călin Popescu Tăriceanu în această cursă.

"Nu cred că organizaţiile din teritoriul s-ar fi implicat şi s-ar fi organiat foarte bine dacă am fi avut un candidat din afara partidului. Rezultatul de la alegerile prezidenţiale va influenţa scorul de la locale şi parlamentare de anul viitor. I-am propus domnului Tăriceanu să avem liste comune la locale şi parlamentare. Acum fiecare lider de organizaţie poate să vadă care este gradul de încredere al populaţiei. Poate fi o evaluare a candidaturii fiecăruia", a mai declarat Dăncilă.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus