Stiri de ultima ora

Viorica Dăncilă, mulțumiri Papei Francisc: Românii s-au bucurat în ultimele zile și au dat dovadă de unitate

Viorica Dăncilă, mulțumiri Papei Francisc:  Românii s-au bucurat în ultimele zile și au dat dovadă de unitate
Actualitate
Premierul Viorica Dăncilă a transmis, luni, în debutul şedinţei de Guvern, mulţumiri Sanctităţii Sale Papa Francisc pentru căldura şi bucuria pe care le-a oferit în cele trei zile ale vizitei sale în România, dar şi pentru mesajele „de suflet şi de binecuvântare pe care le-a transmis poporului român”.

”Românii s-au bucurat în ultimele zile de vizita Sanctităţii Sale Papa Francisc şi au dat dovadă de unitate, solidaritate şi echilibru, valori atât de necesare societăţii noastre”, a declarat, luni, premierul Viorica Dăncilă, în debutul şedinţei de Guvern.

Dăncilă a afirmat că a fost la toate evenimentele publice ale Sanctităţii Sale din România şi a văzut ”energia pozitivă transmisă către toţi pelerinii”.

”Vreau să mulţumesc Sanctităţii Sale pentru căldura şi bucuria pe care ni le-a oferit şi pentru mesajele de suflet şi de binecuvântare pe care le-a transmis poporului român”, a mai spus premierul.

Viorica Dăncilă a transmis felicitări şi tuturor celor care ”au fost în teren în aceste zile şi au făcut ca această vizită istorică să se desfăşoare în cele mai bune condiţii”.

Papa Francisc s-a aflat în România, de vineri până duminică, sute de mii de pelerini asistând la evenimentele publice derulate la Bucureşti, Şumuleu Ciuc, Iaşi şi Blaj.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus