Stiri de ultima ora

VIDEO NECENZURAT Elon Musk și-a dat arama pe față la Saturday Night Live : Umanitatea trebuie să devină o civilizaţie spaţială multi-planetară

VIDEO NECENZURAT Elon Musk și-a dat arama pe față la  Saturday Night Live :  Umanitatea trebuie să devină o civilizaţie spaţială multi-planetară
Actualitate
Elon Musk, CEO al companiilor Tesla şi SpaceX, şi-a făcut debutul sâmbătă seară în calitate de prezentator al emisiunii americane de televiziune Saturday Night Live (SNL), informează AFP.

Într-un scheci în care i se pune insistent întrebarea "dar ce este de fapt Dogecoin?", Elon Musk răspunde în cele din urmă: este un vehicul financiar de neoprit, care va cuceri lumea . Antreprenorul a adăugat cu entuziasm: înainte către Lună! .

Cu toate acestea, prestaţia lui Musk, un invitat mai puţin obişnuit în cadrul SNL nu a avut drept efect creşterea până la Lună a cursului de schimb al Dogecoin, care a pierdut 5 cenţi în timpul emisiunii şi a ajuns în final la 55 de cenţi.

Musk a continuat remarcând că nu are o mare variaţie a intonării în modul în care vorbeşte, „ceea ce mi-a fost spus că e bine pentru comedie”.

Magnatul în vârstă de 49 de ani, a cărui participare la celebra emisiunea umoristică a stârnit polemică, şi-a jucat propriul rol.

Şi-a făcut apariţia într-o ţinută complet neagră, prezentându-se drept prima persoană cu sindromul Asperger invitată la SNL... sau cel puţin care recunoaşte acest lucru .

Fondatorul SpaceX a dat totodată dovadă de un umor macabru într-un scheci despre un astronaut trimis pe Marte, căruia îi spune că nu va supravieţui acestei misiuni şi căruia îi explodează apoi capul în timpul unei transmisiuni în direct pe ecranele din Times Square.

Şi ca o aluzie ironică la adresa rachetei chineze care s-a dezintegrat duminică deasupra Oceanului Indian, prezentatorii emisiunii s-au întrebat: "dar de ce este oare Elon Musk invitat în emisiune? Acum ştim, avea nevoie de un alibi!".

Miliardarul sud-african a glumit pe seama reputaţiei lui de geniu, de perturbator, antreprenor şi partizan al cripto-monedelor. El a vorbit despre viziunea sa asupra viitorului, mai ales al unuia marcat de energia regenerabilă şi a spus că este de părere că „umanitatea trebuie să devină o civilizaţie spaţială multi-planetară”.

Elon Musk a glumit şi pe seama numelui copilului lui, care „se pronunţă ca atunci când o pisică aleargă pe tastatură”, şi a deplâns volumul discuţiilor despre el în presă şi pe reţelele de socializare.

„Oamenii sunt reduşi la cele mai tâmpite lucruri pe care le-au făcut vreodată”, a spus el referitor la incidentul din septembrie 2018, când a fost suprins fumând marijuana în timpul unui podcast găzduit de Joe Rogan.

Pentru că sâmbătă a fost sărbătorită Ziua Mamei, el a adus-o pe Maye Musk pe scenă pentru un moment special, în timpul monologului.

Segmentul a fost realizat, în parte, pentru a tempera criticii miliardarului care spun că el a pierdut controlul, apreciază Variety. Mama şi fiul s-au îmbrăţişat la final, iar Maye Musk i-a spus: „Baftă în seara asta. Te iubesc foarte mult”.

Elon Musk a debutat ca gazdă a „SNL”, pe 8 mai, episod care face parte din finalul celui de-al 46-lea sezon al emisiunii şi primul după câteva săptămâni de absenţă.

Pentru prima dată în istoria emisiunii, „Saturday Night Live” a fost transmisă în direct pe YouTube în mai mult de 100 de ţări.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus