Stiri de ultima ora

VIDEO Ludovic Orban s-a dus în Oltenia ca să își asigure un nou mandat de șef al PNL: Ca să zic că nu are nicio legătură cu Congresul, v-aş minţi

Preşedintele PNL, Ludovic Orban , afirmă că în ultimele două luni a făcut vizite în teritoriu în 12 filiale judeţene ale partidului. Aflat sâmbătă, la Mehedinţi, Orban a declarat, răspunzând unei întrebări, că ar „minţi” dacă ar susţine că vizita sa nu are legătură cu Congresul intern din PNL, însă a subliniat că vizita nu este una electorală, pentru că „încă nu e declanşată procedura de congres”.

Întrebat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, care este motivul vizitei sale la Mehedinţi, unde s-a întâlnit inclusiv cu membri PNL, Ludovic Orban a răspuns, râzând: „Ca să zic că nu are nicio legătură cu Congresul v-aş minţi”.

El a ţinut însă să precizeze că nu este vorba despre o vizită de campanie electorală internă.

„Dar chiar fac parte... deci e a doisprezecea organizaţie în care m-am deplasat în ultimele două luni, aşa în condiţiile pandemice care sunt. În special ne întâlnim cu primarii, cu consilierii judeţeni, cu viceprimarii, discutăm chestiuni de ordonare a proiectelor, inclusiv a proiectelor locale, ce finanţări posibile o să fie pentru proiectele locale, fie pe fonduri guvernamentale, fie pe fonduri europene, discutăm de diferitele proiecte care există la nivelul comunităţilor locale sau regionale, de asemenea discutăm chestiuni care ţin în special de buna guvernare locală sau la nivel naţional. Practic nu pot să zic că e o vizită electorală, că încă nu e declanşată procedura de congres. Dar, de altfel, relaţia mea cu PNL Mehedinţi e o relaţie extrem de apropiată”, a afirmat Orban într-o conferinţă de presă susţinută la Instituţia Prefectului Mehedinţi.

La rândul său, Virgil Popescu l-a prezentat pe preşedintele PNL drept „vechiul nostru prieten” arătând că acesta „rămâne prietenul nostru” ( al PNL Mehedinţi – n.r.).

Ludovic Orban a anunţat vineri că 36 de organizaţii PNL au votat, în biroul judeţean, susţinerea candidaturii sale pentru un nou mandat la şefia partidului. Liderul liberalilor a mai spus că va avea loc anul acesta Congresul formaţiunii, însă evenimentul va fi organizat în funcţie de cum va permite situaţia epidemiologică.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus