Stiri de ultima ora

VIDEO Klaus Iohannis se implică în campania electorală: Practicile învechite, toxice, trebuie să rămână de domeniul trecutului

VIDEO Klaus Iohannis se implică în campania electorală:  Practicile învechite, toxice, trebuie să rămână de domeniul trecutului
Actualitate
Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile locale care sunt programate pe 27 septembrie și le-a transmis candidaților să renunțe la ”practicile învechite, toxice”. Iohannis le spune românilor că ”aceste alegeri sunt esențiale” și le cere să iasă la vot.

”Votul nostru decide cum se vor schimba localitățile în care trăim. Mergeți la vot și puneți ștampila pe candidații care pot schimba în bine. Aceste alegeri sunt esențiale. Nu-i lăsați pe alții să decidă în locul vostru.

Tuturor candidaților: chiar dacă această campanie e diferită, folosiți toate mijloacele de comunicare pentru a vă prezenta proiectele. Românii așteaptă soluții, nu atacuri sterile. Practicile învechite, toxice, de a se încerca acoperirea unor administrații locale cu subiecte inventate, cu teme parazitare, trebuie să rămână de domeniul trecutului. Arătați-le oamenilor ce veți face pentru ei ca să îi convingeți să vă acorde încrederea. Lupta politică este o luptă de proiecte pentru comunități. Îi încurajez pe toți candidații să răspundă la aceste dorințe legitime ale cetățenilor.”, a declarat Klaus Iohannis.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus