Stiri de ultima ora

VIDEO - Florin Cîțu, despre șarpele care l-a dezamăgit pe Ludovic Orban: Rareș Bogdan este number one . Mă înțeleg foarte bine cu el

VIDEO - Florin Cîțu, despre  șarpele  care l-a dezamăgit pe Ludovic Orban: Rareș Bogdan este  number one . Mă înțeleg foarte bine cu el
Actualitate
Premierul Florin Cîțu a declarat joi la Digi24 că are o relație foate bună cu prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan despre care Ludovic Orban a spus că este un „șarpe” care l-a „dezamăgit”.

Este adevarat ca Ludovic Orban promite functii in Guvern si dvs nu acceptati?, a fost intrebat Florin Citu.

„Nu este adevarat. Nu ar avea cum sa promita functii in Guvern (...) Eu am fost in BEx PNL si n-am vazut aceste nemultumiri. PNL este un partid care stie foarte bine momentul prin care trece Romania, intelege cat de important este sa ne concentram acum pe perioada de vaccinare, pe pandemie. Nu sunt oameni in PNL care ar pune mai presus o numire aici sau dincolo. Oamenii din PNL sunt constienti, responsabili, stiu care sunt prioritatile acestui moment si prioritatile acestui Guvern si sustin acest Guvern”, a răspuns el.

Întreabat ce relatie are cu Rares Bogdan, Cîțu a zis:

„O relatie buna. Il stiam dinainte din presa, am fost la emisiunile lui inainte sa intru in politica. Este un om care a contribuit foarte mult la campaniile electorale cand a fost number one . A adus foarte mult PNL ca imagine. Este un om politic care a ramas si jurnalist dar este un coleg cu care ma inteleg foarte bine .

Despre faptul ca Ludovic Orban l-a facut „șarpe”, Cîțu a evitat să comenteze: „Daca a fost ceva in ultimele zile cred ca nu am vazut, am fost concentrat pe...”.

`Este Rares Bogdan un șarpe pentru Orban? , a mai fost intrebat.

`Nu pot sa comentez relatia dintre cei doi. Va pot spune doar relatia mea cu Rares Bogdan. Important pentru mine e ca PNL sa ramana consecvent in implementarea programului de guvernare, iar liderii PNL sunt sigur ca toti sustin acest Guvern. Si Rares Bogdan si Ludovic Orban stiu foarte bine ca de succes acestei guvarnari depinde si viitorul PNL”.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus