Stiri de ultima ora

Video Afaceri de succes cu fructe de pădure

Video Afaceri de succes cu fructe de pădure
Actualitate
Iași: Afacerile cu fructe de pădure iau avânt. Printre clienții fermelor se află persoanele fizice și proprietarii cofetăriilor

Nu e niciodată prea târziu să te reinventezi, așa că va dăm o idee de afaceri, cu afine, zmeură, mure, agrişe sau cătină - cultivarea delicioaselor fructe de pădure poate fi un bussines de succes. Cererea este tot mai mare de la un an la altul. Le comandă restaurantele, cofetariile, dar cel mai bine funcționează piața online. Și în Iași, au luat avânt astfel de afaceri.

Afaceri de succes cu fructe de pădure

Vorbim astăzi despre o afacere înființată în 2016 de un antreprenor cu viziune.

În fiecare zi, zeci de caserole cu zmeură proaspată, culeasă manual, pleacă spre clienții din oraș, care le comandă de pe internet. Livrările se fac începând cu luna mai și pâna la sfarșitul lunii septembrie. Fructele sunt furnizate și aprozarelor, restaurentelor și cofetăriilor din Iași.

Culturile sunt ecologice, asta înseamnă că producătorul nu stropește, nu erbicideaza și nu folosește îngrășământ în plantație.

În județul Iași, puțin peste 50 de ha sunt cultivate cu fructe de pădure, dar acest tip de afacere ia avant, datorită cererii mari
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus