Stiri de ultima ora

Victor Ponta sare în ajutorul lui Nicolae Bănicioiu: M-am înșelat! Credeam că nu se mai dezgroapă dosare vechi în campaniile electorale

Victor Ponta sare în ajutorul lui Nicolae Bănicioiu:  M-am înșelat! Credeam că nu se mai dezgroapă dosare vechi în campaniile electorale
Actualitate
Fostul premier al României și lider al Pro România, Victor Ponta , susține că acuzațiile care i se aduc lui Nicolae Bănicioiu , de luare de mită și trafic de influență,  sunt realizate de oameni prinși cu „mâța în sac”.

„Eu am fost acuzat in 2015 si , dupa 4 ani , am fost achitat de Inalta Curte de Casatie si Justitie/ cred in nevinovatia lui Nicu Banicioiu - cred ca denuntatorii prinsi “cu mata in sac” care isi aduc aminte in 2020 sa acuze fapte din 2012 sunt niste oameni necredibili / cred ca marea vina a lui Banicioiu este ca s-a luptat pentru PRO Romania si nu a vrut sa plece la PSD ca altii !

Credeam ca nu se mai “dezgroapa” dosare vechi in campaniile electorale / m-am inselat!

Eu am trecut prin exercitiul acuzatiilor neadevarate - stiu cat a suferit familia mea si cei apropiati / imi pare rau ca Nicu trece prin aceasta experienta traumatizanta ! Dar sunt sigur ca va arata adevarul - si aceasta perioada il va face mult mai puternic!
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus