Stiri de ultima ora

Vestul sălbatic: CLANURILE de romi se împușcă în continuare la Lugoj. NICIUN arestat!  (VIDEO)

Vestul sălbatic: CLANURILE de romi se împușcă în continuare la Lugoj. NICIUN arestat!  (VIDEO)
Actualitate
Pe strada Nicolae Titulescu au fost trase luni mai multe focuri de armă. Potrivit lugojinfo.ro, mai mulţi martori au declarat că dintr-o maşină aflată în mişcare s-au tras cel puţin patru focuri de armă letală.

Potrivit aceleiaşi surse, în încercarea de a recupera cartuşele, poliţiştii au fost la un bas de a se lua la bătaie cu r romi i, care doreau şi ei să pună mâna pe cartuşele goale. Cauzele ultimului incident dintre clanurile de r romi din Lugoj nu sunt cunoscute încă, dar scandalul vine după alte conflict e violente petrecute într-un interval foarte scurt de timp.

Poliția Timiș a transmis că în cauză s-a deschis un dosar penal.

”În seara zilei de 21.08.2017, ora 22.40, polițiștii au fost sesizați de catre o femeie cu privire la faptul ca in Lugoj a avut loc un scandal între doua familii, in urma căruia, unul dintre participanți a facut uz de arma letala asupra unui autoturism staționat pe str. Nicolae Titulescu din Lugoj. In cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor si munițiilor si uz de arma letala fara drept, iar in prezent se efectuează cercetări in vederea identificării autorului, la final urmând a fi propusă soluția corespunzătoare catre parchet”, arată reprezentanții IPJ Timiș.

Din toate conflict ele din ultima vreme, fie că s-au bătut între ei fie că au bătut alţi tineri din Lugoj romi i au scăpat aproape nepedepsiţi. Cea mai drastică masură luată fiind controlul judiciar.

În ceea ce privește scandalul similar de acum câteva zile, polițiștii spun doar că ”se fac cercetări”, cei implicați nefiind încă identificați și aduși la audieri.

Membrii unei familii au fost atacaţi cu focuri de armă în timp ce stăteau pe o terasă a vilei lor. La un moment dat, un individ a oprit mașina, a deschis geamul și a tras cu arma spre familia care se afla pe terasă. Poliţiştii au intervenit rapid, însă nu au reuşit să îi prindă pe suspecţi.

Vestul sălbatic: CLANURILE de romi se împușcă în continuare la Lugoj. NICIUN arestat!  
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus