Stiri de ultima ora

Ungureanu: Angajate MS țin cursuri pe bani într-o organizație privată, în loc să le facă gratuit | Romania Libera

Ungureanu: Angajate MS țin cursuri pe bani într-o organizație privată, în loc să le facă gratuit | Romania Libera
Actualitate
Ungureanu: Angajate MS țin cursuri pe bani într-o organizație privată, în loc să le facă gratuit

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu a dezvăluit, miercuri, că, „în Ministerul Sănătăţii ciudăţeniile par să nu se mai termine”.

Actualizat: 21.04.2021 - 20:26

Deputatul, care scoate la iveală tot felul de ilegalități și abuzuri din sistemul sanitar de câțiva ani, susţine că două angajate ale Ministerului ţin cursuri, printr-o organizaţie privată, pentru alţi angajaţi din sistemul sanitar, pe mulţi bani, în loc să le facă gratuit.

„BOMBĂ! Două angajate ale Ministerului Sănătăţii ţin cursuri în Poiana Braşov pentru alţi angajaţi din sistemul sanitar. Pe mulţi bani. Cele două sunt, Marieta Bărduţ, o catastrofă care blochează cu lunile documentele pentru nevoile de reorganizarea ale unor spitale, iar cea de-a doua este Iuliana Costin o funcţionară foarte importantă, şef Serviciu Resurse Umane, un om cheie în controlul numirilor unor manageri de spitale conectaţi prin tentacule la mediul politic”, a scris Emanuel Ungureanu.

Acesta susţine că „în Ministerul Sănătăţii ciudăţeniile par să nu se mai termine”.

Potrivit acestuia, al doilea curs, realizat de Bărduţ Marieta se referă la structurile spitalelor în contextul pandemiei din 2021, curs susţinut tot prin aceeaşi organizaţie privată!

Acesta a adresat o solicitare noului ministru al Sănătăţii: „Aştept din partea doamnei ministru al Sănătăţii Ioana Mihăilă acţiuni ferme de stopare a acestor practici şi concedierea funcţionarilor din Ministerul Sănătăţii care nu-şi fac datoria sau care comit abuzuri! Sistemul sanitar nu poate să devină credibil cu funcţionari de la vârful Ministerului Sănătăţii care nu-şi fac datoria şi care îşi bat joc de banii publici”.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus