Stiri de ultima ora

Un SINGUR județ este în zona verde: Constanța și Sibiu dețin supremația la rata de infectare, Bucureștiul a ajuns la 6.61

Un SINGUR județ este în zona verde: Constanța și Sibiu dețin supremația la rata de infectare, Bucureștiul a ajuns la 6.61
Actualitate
Judeţele Constanţa şi Sibiu păstrează o rată de infectare cu SARS-CoV-2 de peste 7 la mia de locuitori în ultimele două săptămâni, potrivit raportării transmise, sâmbătă, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Conform GCS, pe primul loc în ţară ca rată de infectare cu noul coronavirus rămâne judeţul Constanţa, cu 7,54, aceeaşi cu ziua precedentă.

Pe locurile următoare se plasează judeţul Sibiu - 7,37, în scădere faţă de ziua anterioară, când a înregistrat 7,49, şi Bucureşti, cu 6,61, în scădere faţă de ziua precedentă, când a avut 6,63.

Judeţul Cluj trece pe locul patru, cu o incidenţă de 6,51, faţă de ziua anterioară, când se situa pe locul trei, cu o incidenţă de 6,89.

O rată de infectare mare se mai înregistrează în judeţele Braşov - 6,44, Alba - 5,35, Arad - 5,33, Timiş - 4,92.

Judeţele cu incidenţă mică a cazurilor de infectare la mia de locuitori, în ultimele două săptămâni, sunt Gorj - 1,43, Harghita - 1,52 şi Vrancea - 1,67.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus