Stiri de ultima ora

Un deputat USR-PLUS cere acțiuni ferme din partea noului ministru al Sănătății: Să stopeze aceste practici și să concedieze funcționarii din MS

Un deputat USR-PLUS cere acțiuni ferme din partea noului ministru al Sănătății:  Să stopeze aceste practici și să concedieze funcționarii din MS
Actualitate
Deputatul USR Emanuel Ungureanu are deja primele directive către noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă , căreia îi cere să le verifice pe două angajate din instituție. Ungureanu prezintă cazul Marietei Brăduț și pe cel al Iulianei Costin, care au organizat diverse cursuri de pregătire pentru angajații Ministerului Sănătății. „De ce nu-și fac cursurile în sistem online?”, se întreabă Ungureanu.

„BOMBĂ! Două angajate ale Ministerului Sănătății țin cursuri în Poiana Brașov pentru alți angajați din sistemul sanitar. Pe mulți bani.

Cele două sunt, Marieta Bărduț o catastrofă care blochează cu lunile documentele pentru nevoile de reorganizarea ale unor spitale, iar cea de-a doua este Iuliana Costin (foto 4) o funcționară foarte importantă, șef Serviciu Resurse Umane, un om cheie în controlul numirilor unor manageri de spitale conectați prin tentacule la mediul politic.

În Ministerul Sănătății ciudățeniile par să nu se mai termine!

Iuliana Costin, repet,angajată a statului, s-a lipit de niște bani să prezinte personalului din sistemul sanitar, cursul “Resurse umane - Particularități ale sistemului sanitar”, cum altfel decât printr-o ORGANIZAȚIE PRIVATĂ, care vinde acest curs cu suma de 980 (cu tot cu TVA) plus cazare la un hotel din cele două menționate în anunț!

Adică în loc să organizeze Ministerul Sănătăţii un astfel de curs, online poate, gratuit, pentru sistemul public, duduia Iuliana Costin s-a gândit probabil să câștige un ban în plus de pe spinarea unor oameni din sistemul sanitar și așa văduvit de resurse.

Al doilea curs, realizat de “experta” în plimbat hârtii, Bărduț Marieta, se referă la structurile spitalelor în contextul pandemiei din 2021, curs susținut tot prin aceeași ORGANIZAȚIE PRIVATĂ!

Oare ce a păzit Marieta Bărduț în anul 2020?

De ce Marieta Bărduț și Iuliana Costin nu fac cursurile de pregătire pentru managerii de spitale, reprezentanți ai DSP urilor, a serviciilor de la Ambulanța, în sistem online, prin Ministerul Sănătății, fără să mai pună personalul medical la plată din buzunarul propriu sau din buzunarul statului?

Aștept din partea doamnei ministru al Sănătății Ioana Mihăilă acțiuni ferme de stopare a acestor practici și concedierea funcționarilor din Ministerul Sănătății care nu-și fac datoria sau care comit abuzuri!
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus