Stiri de ultima ora

Trei noi focare de Covid, dintre care unul la Spitalul Câmpina, au fost identificate în Prahova

Trei noi focare de Covid, dintre care unul la Spitalul Câmpina, au fost identificate în Prahova
Actualitate
Potrivit unui comunicat al Prefecturii Prahova, la firma din Ariceştii Rahtivani au fost confirmaţi 17 angajaţi dintre cei 25 testaţi. Programul de lucru al angajaţilor a fost reconfigurat, s-a făcut dezinfecţia spaţiilor, persoanele confirmate au fost izolate, iar conmtacţii direcţi au fost carantinaţi, a mai transmis Prefectura.

La firma din Ploieşti, au fost confirmaţi 31 de angajaţi dintre cei 212 testaţi. „Angajaţii au fost testaţi în vederea efectuării unui training în afara ţării pentru un proiect nou. Toţi cei depistaţi pozitiv sunt izolaţi şi sunt asimptomatici în prezent, iar contacţii direcţi ai acestora au fost carantinaţi. Activitatea a fost reorganizată astfel încât să nu afecteze procesul de producţie şi spaţiile au fost igienizate”, se arată în comunicat.

ULTIMELE ȘTIRI

Conform acestuia, la Spitalul Municipal Câmpina, cinci cadre medicale de la Secţia Obstetrică-Ginecologie au fost confirmate cu noul coronavirus. Personalul a fost izolat, s-a făcut dezinfecţia spaţiilor, iar graficul de lucru a fost refăcut, astfel încât activitatea se desfăşoară în condiţii normale.

Potrivit Prefecturii Prahova, în judeţ au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 164 de noi cazuri de Covid şi 6 decese.

Incidenţa cumulată a cazurilor active, din ultimele 14 zile, din judeţ, raportată la 1000 de locuitori, este de 1,99.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus