Stiri de ultima ora

Telefonul MISTERIOS care l-a făcut pe Cîţu să-și schimbe decizia: Premierul era pregătit să-i DEMITĂ pe Raed Arafat și Vlad Voiculescu

Telefonul MISTERIOS care l-a făcut pe Cîţu să-și schimbe decizia: Premierul era pregătit să-i DEMITĂ pe Raed Arafat și Vlad Voiculescu
Actualitate
Ieșirea premierului Florin Cîțu de luni seară, la câteva ore după tragedia de la Spitalul Victor Babeș, a ridicat multe semne de întrebare. Toată lumea se aștepta ca prim-ministrul să iasă și să anunțe demiterea secretarului de stat Raed Arafat și a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Consilierii premierului au anunțat o declarație de presă la ora 23. cu o oră înainte s-a aflat că Florin Cîțu este la Guvern și discută cu Raed Arafat și ministrul de interne Lucian Bode, dar și cu alți colegi de partid și coaliție.

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO , discuțiile au fost aprinse, iar premierul luase decizia să-i schimbe din funcții pe cei doi. Numai că, fix cu câteva minute înainte de a ieși în fața jurnaliștilor, premierul și-a schimbat radical decizia. Ce sau cine l-a făcut pe Florin Cîțu să fie doar un soi de prezentator al lui Raed Arafat, pe care l-a poftit să explice ce s-a întâmplat la Victor Babeș?

Sursele noastre vorbesc despre faptul că premierul a vorbit la telefon cu doar câteva minute înainte să iasă la declarația de presă de la ora 23. Imediat după apelul telefonic, Florin Cîțu ar fi spus că, dacă cei doi nu pot fi demiși, atunci aceștia să iasă în fața românilor și să explice tragedia de la spitalul bucureștean.

Deoacamdată nu se știe cine a fost persoana care l-a făcut pe premier să renunțe la a mai tăia capete, însă cert este că Raed Arafat și Vlad Voiculescu sunt încă în funcții.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus