Stiri de ultima ora

SURSE 3 episoade delicate în CEX PSD cu Eugen Teodorovici, Liviu-Tit Brăiloiu și Carmen Dan

SURSE 3 episoade delicate în CEX PSD cu Eugen Teodorovici, Liviu-Tit Brăiloiu și Carmen Dan
Actualitate
Fostul președinte executiv PSD Eugen Teodorovici, fostul lider PSD Diaspora și fostul vicepreședinte PSD Carmen Dan au oferit momente tensionate în ședința CEX la finalul căreia Viorica Dăncilă și-a dat demisia din fruntea partidului, au relatat surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO.

Deputatul Liviu-Tit Brăiloiu, lider PSD Diaspora, s-a declarat șocat de imaginea partidului în străinătate. „În Diaspora ne urăsc toți. Pur și simplu ne urăsc”, le-a zis el colegilor din CEX.

Președintele executiv PSD, Eugen Teodorovici, s-a erijat într-un social-democrat care, spre deosebire de clasicii lideri județeni care au ajuns în top urmând calea administrației publice locale, el are o viziune europeană și vede și dincolo de granițele unui județ. Teodorovici a zis că pentru o reformă e nevoie de oameni capabili să facă asta. „Hai să ne punem CV-urile pe masă”, le-a spus el colegilor din PSD.

Vicepreședintele PSD Carmen Dan s-a răzbunat pe Viorica Dăncilă pentru că a dat-o afară de la Interne. „A fost o poliță personală pe care a vrut să i-o plătească lui Dăncilă. A zis că voturile pe care Dăncilă le-a luat în Teleorman au fost de fapt pentru Liviu Dragnea, nu pentru ea”, au relatat surse.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus