Stiri de ultima ora

SRI – „ARIPA ANTINAŢIONALĂ” – ARE POSTACI „ACOPERIŢI” !

SRI – „ARIPA ANTINAŢIONALĂ” – ARE POSTACI „ACOPERIŢI” !
Actualitate
Hrebenciuc e arestat la domiciliu, Dragnea e demisionar condamnat cu suspendare, Sova e intre arestare si libertate, Tata Socru’ e prins intre bustenii austrieci, Daciana are diplome false, baronii pesedisti sint in puscarii sau pe linga, Ponta e prins in toate. Cine naiba sa se mai gindeasca la postaci si sa-i mai si plateasca?!

Liderii PNL sint „muci”! Atanasiu e cu un picior in groapa, Blaga e cu un picior in puscarie, Crin e ca mortul cu rictus inainte de groapa iar baronii pnl si pdl sint la puscarie sau intre puscarii! Asa zisa „opozitie” se teme si de umbra sa, daramite sa mai scoata bani negri pentru postaci! Oricum sint rupti in cur toti „opozantii”!

Tariceanu si Geoana

Primul nu ar da un leu din buzunar nici macar pentru blambecii care mai cred in virilitatea lui, cum sa dea bani la postaci?! Geoana ar da, daca ar avea, dar el „sireacul” abia si-a calcat pe inima sa-si rezolve situatia locativa… Iar de cind sponsorul Vanghelie e la bulau, Mirciulica a ramas si fara cele 3 ceasuri rele, donate rapid la DNA, pe motiv ca depaseau 100.000 de euro, impreuna!

Da, UNPR plateste bine, dar pe asta nu il punem la socoteala fiindca e partidul Securitatii Insecuritatii Nationale!

Dupa ce a esuat cu postacii sai sa devina „Prima Doamna” si avind in vedere ce postaci prosti a avut si in ce rahat a ajuns, Blonda de la Cotroceni a intrerupt platile catre postangii.

Ei da, corsarul chiar nu are nevoie de postaci, nu a avut nevoie niciodata! Pun pariu ca nu va plati niciodata, pe nimeni, sa il ridice pina la cer pe internet!

Sint atitia „curlingisti” in Romania, Curlingul fiind sport national si olimpic, fara gluma, incit Presedintele nu are nevoie. Si nici nu are de unde!

CONCLUZIE cu intrebari si raspunsuri.

1. Cine are voie sa produca afaceri sub acoperire, cu imunitate la ANAF, cu bani negri necontrolati, sume imense care pot sustine plata postacilor?! Serviciile! Prin „aripile antinationale”! Cine nu se supune niciunui control democratic in Romania?! Serviciile, prin „aripioarele” antinationale!

2. Care sint „temele” acestor postaci bine platiti? Exact temele antinationale! Ce retete folosesc postacii? Exact retetele din manualele KGB de pe vremurile apusei Securitati! E si multi, e si prosti, cum ar spune un analfabet comunistoid!

Capitolul 2 – Cum m-am prins ca postacii de la NASUL TV sint ai lui Coldea?!

1. Prin statutul de functionare al SRI, seful operativ Coldea conduce inclusiv „postacii sub acoperire”! Le genereaza IP-uri, mailuri false, FB noi si false de cite ori e nevoie, le dau informatii pertinente din Sistem, le amesteca adevaruri cu minciuni pentru a-i credibiliza. Coldea are postaci multi, unii chiar inteligenti si docti, astia sint artileria grea.

3. Pai toate Proiectele NASUL TV vizeaza Repatrierea Romanilor, Milioane de locuri de munca in urma Repatrierilor si a Infiintarilor de mii de livezi (implicit, Renasterea Satului Romanesc), O Autostrada Comarnic-Brasov care sa uneasca Tara Romaneasca de Transilvania. Deranjam rau aripa antinationala din SRI! Aia vor emigrarea continua a romanilor, noi chemam romanii acasa! Aia vor scoaterea maruntaielor acestei tari, adica resursele naturale, noi vrem sa plantam livezi! Aia vor cianuri si gaze de sist, noi vrem apa si ecologie! Aia vor ruperea Romaniei in bucati, noi vrem o Romanie Mare si Unita!

Coldea si SRI – Aripa Antinationala controleaza toate Serviciile din Romania, de la Armata pina la Doi si-un sfert! Mai putin SIE ! Pe cei de la SIE nu i-am suparat niciodata, ca astia activeaza in afara Tarii. Pe Coldea l-am calcat in picioare de cind exista NASUL TV! Fiindca eu sint un patriot roman, om simplu, ziarist, in timp ce el este un „tradator” si un „vindut” intereselor antinationale! Ca si Maior, un alt „tovaras” care nu va face multi purici in Ambasada Romaniei de la Washington!

Bomba saptaminii!

Coldea mi-a trimis un mesaj de pace si prietenie, prin tovarasul Ghita Tv, televiziunea infiintata din spaga Microsoft, bani primiti de Cocos si carati cu valiza la indicatiile generalului de mucava. Speriat ca am cerut ANAF sa blocheze conturile tuturor televiziunilor care au datorii la Stat, asa cum s-a intimplat in cazul NASUL TV (noi am platit ultima centima!), Coldea a bagat RTV in insolventa, o alta mega-escrocherie SRI – aripioara antinationala! Vezi Doamne, ditamai Ghita cu ditamai contractele de zeci de milioane de euro cu Serviciile si cu Statul Mafiot nu mai are bani sa-si plateasca datoriile!

Generale de doua parale, mister Coldea, jos laba de pe Romania! Vezi ca te-am dat in consemn la granitele istoriei! Vezi ca americanii s-au prins ca faci jocul Moscovei in timp ce te guduri pe linga niste mafioti onerosi care au avut influenta la Casa Alba! Au avut! Generale Coldea, tot „jocul” tau a vulnerabilizat Romania, romanii si economia, exact cind Rusia are nevoie de o Romanie nevolnica! Generale, te-ai bagat peste Prut si ai pierdut si eu cred ca ai facut-o intentionat! Tradatorule!

Rog Parchetul Militar sa se autosesizeze in urma acestui articol. Voi veni la audieri cu probe zdrobitoare impotriva SRI-Aripa Antinationala! Generalul Coldea, cu sluga lui personala, Maior, a patronat JEFUIREA ROMANIEI in ultimii 10 ani, asezind TARA la picioarele Rusiei Sovietice in timp ce „zimbea” partenerilor nostri americani si europeni!

Repet, ceea ce am scris intr-un editorial mai vechi, prefer „dictaturile” europene si americane in locul „democratiei” sovietice! Aberatiile euro-atlantice le mai poti negocia, „democratia kgb-ista” niciodata!
nasul.tv

Articole similare :
comments powered by Disqus