Stiri de ultima ora

Șofer în stare critică din cauza unui mistreț uriaș. Animalul a ajuns în interiorul mașinii

Șofer în stare critică din cauza unui mistreț uriaș. Animalul a ajuns în interiorul mașinii
Actualitate
Șofer în stare critică din cauza unui mistreț uriaș. Animalul a ajuns în interiorul mașinii

Accident şocant, luni seară, pe Drumul Naţional 71, între Bucureşti şi Târgovişte. Un şofer, de 24 de ani este în stare critică după ce un mistreţ a ajuns în interiorul maşinii.

  Animalul a fost lovit iniţial de un alt autoturism de pe sensul opus, iar din impact acesta a fost proiectat prin parbriz şi a ajuns între scaune. Unchiul şoferului rănit: "I-a lovit laterală, a venit în stâlp şi mistreţul era între scaune." Scenele de groază s-au derulat pe câmpul din localitatea Bălteni. Şoferul se îndrepta spre locul de muncă după ce fusese să îşi cumpere de mâncare. Prima dată mistreţul a fost lovit de un autoturism care venea pe celălalt sens de mers, dinspre Capitala spre Târgovişte, iar din acesta ar fi sărit pur şi simplu în maşină tânărului. Unchiul şoferului rănit: "A lovit un Renault, venea dinspre Bucureşti, l-a lovit şi l-a aruncat direct în parbriz pe contrasens, în maşina asta."

Când au aflat de ce s-a întâmplat, prietenii săi au venit imediat la faţa locului să vadă grozăvia. Prietenul victimei: "Era singur, se ducea la serviciu, la lucru şi s-a întâmplat necazul ăsta." Localnic: "Un mistreţ care a sărit în faţa maşinii, ghinion mare, undeva la 300 şi ceva de kile, vă daţi seama!" Celălalt şofer a sunat la 112, iar la faţa locului s-au mobilizat imediat cei de la ambulanţă, pompierii şi poliţiştii. În stare gravă, şoferul de 24 de ani a fost preluat de echipajul de la ambulanţă şi transportat la o clinică din Capitală. Acolo medicii l-au băgat imediat în sala de operaţii În urma impactului, mistreţul a murit şi a fost luat de acolo de medicii veterinari, pentru analize. Astfel de accidente se pare că au mai avut loc în zonă, spun sătenii. Ei s-au plâns autorităţilor locale, dar nimeni nu a luat nicio măsură până acum. Localnic: "Mistreţii, s-au făcut atâtea sesizări, traversează şoseaua, lovesc maşini, se întâmplă des accidente aici. Nu e singurul caz care se întâmplă". Poliţiştii au deschis o anchetă.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus