Stiri de ultima ora

SCM Râmnicu Vâlcea a revenit în Liga Campionilor: Campioanele României au făcut SHOW cu reprezentanta Germaniei, Bietigheim, scor 34-27

SCM Râmnicu Vâlcea a revenit în Liga Campionilor: Campioanele României au făcut SHOW cu reprezentanta Germaniei, Bietigheim, scor 34-27
Actualitate
SCM Râmnicu Vâlcea a obținut prima victorie în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, vineri seara, în Sala "Traian", după ce s-a impus contra campioanei Germaniei, Bietigheim, scor 34-27 (20-18).

La primul meci în grupele Ligii Campionilor la Vâlcea, după o pauză de șase ani, elevele lui Florentin Pera au făcut un meci mare și au învins la scor campioana Germaniei, Bietigheim, scor 34-27.

SCM Râmnicu Vâlcea a înscris nu mai puțin de 20 de goluri în prima repriză, iar româncele aveau un avantaj de două goluri la pauză. În partea secundă, campioana României s-a distanțat pe tabelă, nu a lăsat formația din Germania să se apropie la mai mult de trei puncte, iar rezultatul final a fost 34-27 pentru SCM Râmnicu Vâlcea.

Astfel, SCM Râmnicu Vâlcea a început cu dreptul grupa C din Liga Campionilor, din care mai fac parte Buducnost și Brest. În următoarea rundă, pe 12 octombrie, campioana României va juca în deplasare, contra lui Brest.

Programul în continuare al campioanei României este: cu Brest (deplasare, 12 octombrie), cu Buducnost (deplasare, 19 octombrie şi acasă, în noiembrie), cu Bietigheim (deplasare, 10 noiembrie) şi cu Brest (acasă, 16 noiembrie).

În grupa B joacă şi vicecampioana României, CSM Bucureşti, alături de Rostov Don, Team Esbjerg, MKS Lublin. Primul meci în deplasare, cu Team Esbjerg, duminică, atunci când va debuta pe banca echipei CSM noul antrenor principal, Adrian Vasile, numit în funcţie după plecarea suedezului Tomas Ryde.

Primele trei clasate din fiecare grupă se califică în grupele principale, unde se va lupta pentru sferturile de finală şi, ulterior, Turneul Final Four, programat în 9-10 mai 2020, la Budapesta.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus