Stiri de ultima ora

Rezultate Bacalaureat 2020. Când va publica Ministerul Educației notele de anul acesta

Rezultate Bacalaureat 2020. Când va publica Ministerul Educației notele de anul acesta
Actualitate
Rezultate Bacalaureat 2020. Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat vor fi afişate marţi, până în ora 12:00.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării va publica rezultatele elevilor obţinute în urma susţinerii Bacalaureatului cu anonimizarea numelui şi a prenumelui.

Rezultate Bacalaureat 2020

  Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic, marţi, în intervalul orar 16:00 - 19:00, şi miercuri, între orele 8:00 - 12:00. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/ transmit electronic şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/ reprezentanţii legali ai acestora.

Cifrele examenului de Bacalaureat 2020

  Săptămâna trecută, absolvenţii claselor a XII-a/ a XIII-a au susţinut probele scrise ale examenului de Bacalaureat. Un număr de 134.831 de candidaţi au fost prezenţi, luni, la proba la Limba şi literatura română. Potrivit MEC, 3.643 de candidaţi au absentat. Un singur elev a avut temperatura peste 37,3 grade Celsius, iar acesta va susţine examenul în etapa specială, care se va desfăşura în data de 6 iulie. Totodată, 46 de candidaţi s-au aflat în izolare, iar alţi 5 - în carantină/spitalizaţi. Pentru tentativă de fraudă au fost eliminaţi 85 de candidaţi. Drept consecinţă, aceştia nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat, a precizat MEC.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus