Stiri de ultima ora

Putin îl laudă pe Trump și anunță că va lucra cu oricine va fi președintele SUA: Vom accepta orice decizie a americanilor. În orice caz, suntem liniștiți

Putin îl laudă pe Trump și anunță că va lucra cu oricine va fi președintele SUA:  Vom accepta orice decizie a americanilor. În orice caz, suntem liniștiți
Actualitate
Preşedintele rus, Vladimir Putin , l-a elogiat joi pe omologul său american, Donald Trump, pentru rolul jucat în stabilizarea pieţelor petrolului şi în acelaşi timp l-a criticat pentru faptul că administraţia sa a adoptat sancţiuni împotriva Rusiei de 46 de ori, relatează Reuters.

Tot joi, preşedintele Vladimir Putin a dat asigurări că va lucra cu oricare dintre cei doi candidaţi în alegerile prezidenţiale din SUA, potrivit EFE. "Vom accepta orice decizie a americanilor (a alegătorilor americani n.red) şi vom lucra cu oricare dintre administraţiile" care va ieşi învingătoare la urne.

"Sper că deciziile sale vor fi echilibrate", a mai spus Putin referindu-se la viitorul preşedinte al SUA. "În orice caz, suntem liniştiţi", a adăugat el.

"Nu vreau să abordez tema alegerilor din SUA, pentru că orice aş spune unii dintre partenerii noştri se vor agăţa de orice pentru a proba presupusa ingerinţă a Rusiei în procesul electoral din SUA", a afirmat Putin.

Putin a subliniat că politica Statelor Unite este foarte importantă în lume şi că acestea sunt o superputere şi un gigant economic ale cărui decizii au impact la nivel global.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus