Stiri de ultima ora

Prognoza SURPRIZĂ a meteorologilor: O săptămână de vară pe final de octombrie

Prognoza SURPRIZĂ a meteorologilor: O săptămână de vară pe final de octombrie
Actualitate
Săptămâna viitoarea vremea se va menţine neaşteptat de caldă, se arată în prognoza meteo citată de RTV.net . Duminică cerul va fi mai mult senin şi numai pe arii restrânse pe vãi şi în depresiuni, spre dimineaţã va fi ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

PROGNOZA METEO DUMINICA

IN TARAÎn cea mai mare parte a ţãrii vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã. Excepţie vor face zone restrânse din Moldova, Dobrogea şi Muntenia, unde valorile termice vor fi doar uşor mai ridicate faţã de normalul perioadei, iar în prima parte a zilei şi din nou pe parcursul nopţii va fi ceaţã sau nebulozitate joasã şi condiţii de burniţã. În celelalte regiuni cerul va fi mai mult senin şi doar izolat pe vãi şi în depresiuni, dimineaţa, va mai fi ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 28 de grade, iar cele minime între 5 şi 16 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã în jurul valorii de 0 grade.

Vremea va fi în general frumoasã şi deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin, iar dimineaţa şi în a doua parte a nopţii va fi ceaţã sau nebulozitate joasã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 23...24 de grade, iar cea minimã va fi de 8...10 grade.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus