Stiri de ultima ora

Politistii vor supraveghea peste 12 mii de biserici in zilele de Paste. Ministrul Bode: "Este important sa preintampinam situatiile critice"

Politistii vor supraveghea peste 12 mii de biserici in zilele de Paste. Ministrul Bode: Este important sa preintampinam situatiile critice
Actualitate
Asteptarile din partea cetatenilor sunt foarte mari, presiunea careia trebuie sa ii faceti fata in context pandemic pe care il traversam este in continuare foarte mare. De aceea, va solicit sa tratati cu profesionalism si responsabilitate fiecare actiune operativa. Prezenta efectivelor MAI pe teren are in principal o componentea preventiva, de a asigura protectia cetatenilor si un climat de liniste si ordine publica", a transmis Lucian Bode.Ministrul a mai transmis reprezentantilor MAI sa actioneze cu calm si profesionist."Sa nu uitati ca veti fi repere pentru cea mai mare parte a cetatenilor. De aceea, este important sa actionati proactiv, responsabil, cu calm si in mod profesionist. In caz contrar, nu voi ezita sa cer sanctionarea celor responsabili", a mai afirmat Bode.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus