Stiri de ultima ora

Polițiștii, scrisoare de o duritate FĂRĂ PRECEDENT pentru Klaus Iohannis: Câți mai trebuie să moară?

Polițiștii, scrisoare de o duritate FĂRĂ PRECEDENT pentru Klaus Iohannis: Câți mai trebuie să moară?
Actualitate
Președintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție, Iulian Surugiu, îi transmite o scrisoare președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a cerut reexaminarea Legii privind întărirea autorității polițistului. Surugiu îl întreabă pe Iohannis câți polițiști trebuie să mai moară pentru ca el să câștige un al doilea mandat.

”Scrisoare deschisă către Președintele României, Klaus Werner Iohannis

Stimate domnule Președinte,

Nu îmi mai amintesc dacă v-am votat sau nu, dar sunteți și președintele meu.

Vreau să vă informez că în anul 2018 sindicatele din Ministerul Afacerilor Interne s-au implicat în realizarea proiectului Legii privind întărirea autorității polițistului, în acest sens existând și o amplă dezbatere publică cu ONG-uri din societatea civilă.

După parcurgerea acestor etape, legea a fost adoptată de Parlamentul României cu o majoritate covârșitoare, însă din păcate dumneavoastră ați contestat-o la Curtea Constituțională a României.

Desigur, este dreptul dumneavoastră, dar în calitate de președinte al Sindicatului Național al Agenților de Poliție doresc să vă readuc în atenție următoarele:

- Polițistul este singurul actor care se luptă cu infractorul, punându-și viața în pericol în fiecare moment;

- Polițiștul este cel care apără granița Uniunii Europene;

- Polițistul este cel care are grijă ca infractorii să nu îi agreseze fizic pe procurori și pe judecători;

- Polițiștii sunt primii care ajung la locul unui dezastru, iar dacă dumneavoastră sau familiei dumneavoastră vi se întâmplă ceva, primul lucru pe care îl faceți este să sunați la Poliție;

- POLIȚIȘTII, LA ACEST MOMENT, SUNT PROST PLĂTIȚI.

Cu amărăciune vă scriu că dumneavoastră ar trebui să fiți și președintele polițiștilor. Să aveți în atenție și problemele cu care se confruntă aceștia și familiile lor.

Prin această acțiune îmi demonstrați că vă doriți o Românie cu ape tulburi, unde stoparea abuzurilor, furturilor și a tuturor infracțiunilor să fie, în continuare, îngreunată. Cel puțin eu așa văd lucrurile.

Capitalul electoral se câștigă luptând pentru o Românie sigură și stabilă, pentru un climat de liniște și siguranță publică.

În acest sens, vă cer, domnule Președinte, ca bătăliile politice pe care le duceți și le veți duce să le țineți departe de Poliția Română.

Prea mulți polițiști au murit în misiuni, prea mulți copii de polițiști au rămas fără un părinte.

De câți polițiști este nevoie să mai moară în misiuni pentru ca dumneavoastră să câștigați al doilea mandat?
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus