Stiri de ultima ora

Perchezitii la fostul sef al Transelectrica, banuit ca s-a angajat cu acte false

Perchezitii la fostul sef al Transelectrica, banuit ca s-a angajat cu acte false
Actualitate
Politistii efectueaza, marti dimineata, trei perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, intr-un dosar privind angajarea unei persoane, cu acte false, la o companie nationala ce are ca obiect de activitate transportul si furnizarea energiei electrice.

"Sunt vizate domiciliul declarat si alte imobile detinute de o persoana fizica, cercetata sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si uz de fals. Barbatul in cauza este cercetat pentru modalitatea frauduloasa de angajare in cadrul unei companii nationale, ce are ca obiect de activitate transportul si furnizarea energiei electrice. Acesta ar fi folosit inscrisuri sau documente falsificate pentru ocuparea functiilor respective. Prejudiciul se ridica la 460.000 de lei (indemnizatii brute incasate)", informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

Perchezitiile sunt efectuate de politisti din cadrul Directiei de Investigare a Criminalitati Economice, sub coordonarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus