Stiri de ultima ora

Penultimul weekend din iunie aduce filme de familie, acţiune şi drame de groază pe ecrane

Penultimul weekend din iunie aduce filme de familie, acţiune şi drame de groază pe ecrane
Actualitate
Penultimul weekend din iunie aduce filme de familie, acţiune şi drame de groază pe ecranele cinematografelor din România.

3 afişări

Penultimul weekend din iunie aduce filme de familie, acţiune şi drame de groază pe ecrane

”A Dog s Journey/ Câinele, adevăratul meu prieten 2” e povestea unui căţel şi a stăpânilor săi. Bailey e un câine simpatic. Iniţial a fost eroul unui roman semnat de W. Bruce Cameron. Acum este vedeta poveştii aduse pe ecran în această producţie adresată întregii familii. Câiele se distrează după cum urmează: 

Tot de la o carte a pornit şi noul film regizat de Fatih Akin, ”Der goldene Handschuh/ Mănuşa de aur”. Tema e una de groază. E vorba despre criminalul în seriei Fritz Hoka, care atrăgea femeile din districtul felinarelor roşii din hamburg în mansada sa la începutul anilor 70. Groaza are haz în viziunea lui Akin:  ”Men in Black: International/ Bărbaţi în Negru Internaţional” e super-producţia care îi pune pe Tessa Thompson şi Chris Hemsworth în rolurile principale pentru o poveste bazată pe vânătoarea de extratereştri. Pe generic mai apare şi Liam Neeson iar problema serviciului care se ocupă de tot ce e mai ciudat e legată de o cârtiţă strecurată în propria lor organizaţie. Noua serie de aventuri se joacă astfel:  Primul film regizat de László Nemes după ce debutul său pe ecrane a primit Oscarul este ”Sunset/ Apusul”. Pelicula are premiera vineri în cinematografele româneşti. Producţia care îi are în rolurile principale pe Vlad Ivanov şi Juli Jakab surprinde o poveste plasată în 1913, la Budapesta. Drama tinerei Irisz Leiter, care nu îşi doreşte decât să se angajeze la magazinul de pălării care a aparţinut cândva părinţilor săi, redă atmosfera ultimilor ani ai imperiului Austro-ungar din perspectiva unei persoane obişnuite, al cărei destin este marcat de umbrele din istoria propriei familii. Drama unei epoci este surprinsă prin ochii unei femei care trece treptat din tabăra victimelor în cea a agresorilor: 
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus