Stiri de ultima ora

Pedeapsa exemplara pentru romanul din Spania care si-a ucis iubita cu salbaticie. "A injunghiat-o de 28 de ori si a rupt cutitul in ea"

Pedeapsa exemplara pentru romanul din Spania care si-a ucis iubita cu salbaticie. A injunghiat-o de 28 de ori si a rupt cutitul in ea
Actualitate
Un roman a fost condamnat la ani grei de puscarie in Spania, pentru crima , dupa ce si-a ucis fosta partenera pe care a injunghiat-o de nu mai putin de 28 de ori. De altfel, ucigasul a lovit-o atat de puternic incat cutitul s-a rupt in ea.Laurentiu Vasi si Cristina Marin traiau in localitatea spaniola Huelva si aveau impreuna doi copii, insa relatia lor nu mai mergea din cauza comportamentului violent al barbatului. In 2018, cand a avut loc crima, cei doi erau deja despartiti de cateva luni, iar Cristina obtinuse doar cu cateva zile inainte un ordin de restrictie.Laurentiu nu a tinut cont insa de acest lucru, iar intr-un acces de furie a decis sa-i dea o lectie de neuitat fostei sale iubite. Desi o amenintase in repetate randuri ca o va ucide si ca apoi se va sinucide si el, niciodata pana atunci nu se gandise serios la acest lucru. Insa in fatidica zi de 7 iulie 2018 a luat-o practic razna. Nu i-a pasat nici de cele doua fiice ale sale cu victima, una de 5, cealalata de 3 ani, nu i-a mai pasat de nimic.A mers la femeie si practic a intrat peste ea in casa. Reprosurile Cristinei l-au facut inca o data sa-si piarda cumpatul si sa actioneze animalic. A luat un cutit de pe masa si a injunghiat-o pe mama copiilor sai cu sabaticie. Si nu s-a oprit aici. A pus mana pe un al doilea, iar apoi si pe un al treilea cutit si a mai injunghiat-o de cateva ori pana cand practic a rupt manerul cutitului in ea, scrie La Vanguardia . A realizat prea tarziu ce facuse, iar atunci cand a facut-o a luat-o la fuga si s-a ascuns de politisti. Totul a fost insa in zadar. Pe 10 iulie, a fost gasit si arestat, iar procesul a inceput in 2019 si s-a prelungit pana in 2021.Pedeapsa redusaProcurorul a propus 26 de ani de inchisoare pentru Laurentiu. Dintre cei 26 de ani, 25 de ani de puscarie ar fi urmat sa faca pentru crima, iar inca un an s-ar fi adaugat pentru faptul ca a incalcat ordinul de restrictie obtinut de fosta sa iubita.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus