Stiri de ultima ora

Pacaleli de 1 aprilie, in Capitala. Cum s-au distrat tinerii in Centrul Vechi din Bucuresti

Pacaleli de 1 aprilie, in Capitala. Cum s-au distrat tinerii in Centrul Vechi din Bucuresti
Actualitate
Desi traditia spune ca daca vrei sa pacalesti pe cineva de 1 aprilie trebuie sa faci asta pana la pranz pentru ca altfel gluma nu mai e de bun augur, tinerii care au petrecut in Centrul Vechi al Capitalei au ignorat regula.

Cei vizati de farse au gustat glumele si au considerat totul un motiv in plus de distractie. Asta chiar daca multora nu le-a venit initial sa rada.

A fost noaptea clientilor pacaliti, in Centrul Vechi al Capitalei. Numai ca, in loc sa fie pusi sa plateasca mai mult pentru consumatie, cei care s-au distrat au avut parte de o alta surpriza.

O tanara, de 23 de ani, studenta la Facultatea de Medicina din Bucuresti, spune ca ar fi preferat ca data nasterii sa fie alta, nu 1 aprilie.

Amatorii de farse nu i-au ocolit nici pe acesti studenti din Olanda, care au venit sa viziteze tara noastra. Daca pentru unii a fost cu ameteli, pentru aceasta tanara, insa, pacaleala a fost cu emotii uriase.

Cei care nu raspund cu zambetul pe buze unei farse facute de 1 aprilie vor fi urmariti de ghinion tot anul, spune traditia, asa ca tinerii au facut haz de necaz si nu au lasat pacalelile sa le strice petrecerea.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus