Stiri de ultima ora

Orban îl atacă pe Cîțu chiar în ziua în care premierul și-a îngropat mama

Orban îl atacă pe Cîțu chiar în ziua în care premierul și-a îngropat mama
Actualitate
Lupta politică nu are limite pentru Ludovic Orban . Chiar în ziua în care premierul Florin Cîțu și-a înmormântat mama, Orban a lansat mai multe atacuri la adresa premierului. Acesta a spus că nu este genul de om care să își facă poze pentru a arăta că este susținut, asta după ce știm, Florin Citu și-a anunțat candidatura la sediul PNL, alături de 40 de lideri.

Mai mult, Orban a continuat cu atacurile, spunând că nu doar președintii de filiale contează pentru Congres, ci trebuie vorbit cu toți delegații. Declaratiile au fost susținute astăzi la Arad, chiar înainte ca mama premierului să fie înmormântată. Atitudinea de astăzi a lui Ludovic Orban a stârnit stupoare, inclusiv în rândul miniștrilor PNL.

„La congres vor participa 5.000 de delegaţi şi felul meu de a face campanie este evident de a avea o relaţie cât mai bună cu liderii filialelor, cu reprezentanţii PNL în administraţia locală şi centrală, dar felul meu de a face campanie este să fac campanie la fiecare membru al PNL. (...) Eu nu sunt genul de om care să-mi fac poze ca să-mi arăt sprijinul. Pe mine mă spriijină foarte mulţi colegi din partid, sunt un om care practic aproape viaţa mea s-a identificat cu viaţa PNL după 1990”, a declarat, într-o conferinţă de presă la Arad, Ludovic Orban, potrivit Mediafax.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus