Stiri de ultima ora

OFICIAL Anca Alexandrescu nu mai este consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă - Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial

OFICIAL Anca Alexandrescu nu mai este consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă - Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial
Actualitate
Decizia premierului Viorica Dăncilă de a o elibera din funcția de consilier onorific al prim-ministrului a Ancă Alexandrescu, considerată apropiată a lui Liviu Dragnea, a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

”În temeiul articolului 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare, Prim-ministrul emite prezenta decizie, conform Mediafax.

Articol unic - La data intrării în vigoare a prezentei decizii încetează calitatea de consilier onorific al prim-ministrului, acordată dnei Anca-Nicoleta Alexandrescu”, se arată în decizia premierului Viorica Dăncilă.

Decizia este contrasemnată de secretarul general al Guvernului, Toni Greblă.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat marți seara, după ședința CEx al PSD, că o va elibera din funcție pe Anca Alexandrescu, apropiată a lui Liviu Dragnea, din funcția de consilier onorific și de la departamentul de comunicare PSD, spunând că urmează o decizie și legat de Darius Vâlcov.

"Cu Anca Alxandrescu exclus. Este consilier onorific. Mâine o voi libera din funcție. Și la partid la fel. Voi lua o decizie în curând legată și de Darius Vâlcov. Nu îmi cereți să vă dau răspuns acum", a declarat Viorica Dăncilă.

Atât Anca Alexandrescu cât și Darius Vâlcov sunt considerați apropiați ai lui Liviu Dragnea.

De altfel, la scurt timp după ce au apărut informații potrivit cărora relațiile dintre Dăncilă și Dragnea s-au răcit, o primă măsură a premierul a fost aceea de a renunța la serviciile Ancăi Alexandrescu. La acea vreme Dăncilă a explicat că o va lăsa se ocupe de comunicare la partid, fiind nevoie de oameni experimentați în perioada campaniei electorale.

Darius Vîlcov etsse considerat "creierul" măsurilor legisative importante din guvernarea PSD, printre care legea salarizării.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus