Stiri de ultima ora

Nicuşor Dan, despre EURO 2020: "Bucureştiul va fi o gazdă primitoare. Prezenţa spectatorilor la meciuri este un semn de speranţă"

Nicuşor Dan, despre EURO 2020: Bucureştiul va fi o gazdă primitoare. Prezenţa spectatorilor la meciuri este un semn de speranţă
Actualitate
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a subliniat că Bucureştiul va fi o "gazdă primitoare" pentru EURO 2020 , în această vară, adăugând că prezenţa spectatorilor la meciuri este "un semn de speranţă", în contextul pandemiei COVID-19.

Nicuşor Dan a amintit că la meciuri pot participa 13.000 de fani.

"Este prima oară după mai bine de un an când avem evenimente sportive cu public. Peste 13.000 de oameni vor fi prezenţi în . Este deci un semn de speranţă că vom reuşi cu toţii să trecem peste această pandemie", a punctat el.

Bucureştiul este unul dintre cele 11 oraşe-gazdă ale UEFA EURO 2020

Arena Naţională din Bucureşti va găzdui patru meciuri: trei din Grupa C şi o optime de finală. Austria - Macedonia de Nord (13 iunie), Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie), Ucraina - Austria (21 iunie) şi o optime de finală programată pe 28 iunie sunt meciurile care vor fi găzduite de Capitala României.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus