Stiri de ultima ora

În timp ce ANAF anunță cu mândrie publicarea LISTEI RUȘINII , miliardarul Liviu Tudor – ‘regele imobiliarelor’ – spală bani prin offshore-uri în Panama, sub nasul DNA

În timp ce ANAF anunță cu mândrie publicarea  LISTEI RUȘINII , miliardarul Liviu Tudor – ‘regele imobiliarelor’ – spală bani prin offshore-uri în Panama, sub nasul DNA
Actualitate
În timp ce ANAF anunță cu mândrie publicarea LISTEI RUȘINII , miliardarul Liviu Tudor – ‘regele imobiliarelor’ – spală bani prin offshore-uri în Panama, sub nasul DNA

Un articol de: B1.ro - 13 Dec 2019, 12:51

În timp ce ANAF postează ‘listele rușinii’ cu datornici mai mari sau mai mici din țară, marii evazioniști spală bani greu în offshore-uri din Panama, arată Săptămâna Financiară.

Unul dintre aceste cazuri este cel al lui miliardarului Liviu Tudor.

Din documentele publicate de Rise Project, din arhiva Mossack Fonseca, pe numele soției acestuia, Monica Tudor, 49 de ani, sunt trecute afaceri ascunse în spatele offshore-ului Wake Up Management Ltd.

Se vorbește despre spălare de banid e peste 9,4 milioane de euro,

Liviu Tudor este un om de afaceri cotat de Top Capital cu o avere de 200 milioane euro. Este cunoscut pentru afacerile sale imobiliare Novo Park si West Gate, dar și pentru implicare în piața bancară, potrivit Rise Project .

De-a lungul timpului presa a scris că Liviu Tudor a făcut parte din grupul de oameni de faceri care gravitau în jurului fostului lider PSD, Viorel Hrebenciuc. Iar Guvernul Năstase l-a cooptat în programul social al "Economatelor"- magazine alimentare dedicate persoanelor cu venituri modeste.

Tudor ar fi fost și unul dintre cei care au beneficiat de credite preferențiale de la Bancorex.

Monica Tudor a fost asociată în compania MM Real Estate - SRL cu Bogdan Radu Iugulescu, conectat la fraudarea cu peste 20 de milioane de euro a Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură.

Cetățeanul.net scrie că soții Tudor ar trebui căutați pe Coasta de Azur, unde o firmă românească ar fi pompat circa 10 miluioane de euro în vila din Franța a lui Liviu Tudor.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus