Stiri de ultima ora

În sectorul 2, jocul politic se mută la DNA |

În sectorul 2, jocul politic se mută la DNA |
Actualitate
Administrația Domeniului Public sector 2 anunță printr-o postare pe o pagină de socializare că a formulat o plângere penală împotriva ministrului Educației Monica Anisie și a șefei DSP, Oana Nicolescu, fina ministrului Anisie.

Plângerea se referă la folosirea influenței pe care PNL sector 2 o are la nivelul DSP București și prin care s-a început o campanie de defăimare a ADP sector 2.

“ADP Sector 2 nu face politică, doar administrație în folosul cetățeanului. ADP Sector 2 a reacționat astăzi față de modul în care persoane angajate politic, cu notorietate în administrația publică locală a sectorului 2 s-au folosit de influența pe care o au la nivelul D.S.P. a Municipiului București, pentru obținerea unor avantaje proprii de natură electorală în perspectiva apropiatelor alegeri locale. Astfel, față de modul în care respectivele persoane au inițiat o  campanie de  defăimare a ADP Sector 2 comunicând în mod intenționat publicului informații false în legatură cu calitatea apei potabile de la fântânile publice din Parcul Obor și din Parcul Florilor, Administrația Domeniului Public Sector 2 a adresat Direcției Naționale Anticorupție o plângere penală. S-a adus astfel la cunoștiinta procurorilor modul în care, printr-o acțiune premeditată, persoanele nominalizate în plângerea penală au urmărit să influențeze elect. sec. 2, să manipuleze intenția de vot a alegătorilor, influențând negativ climatul de exercitare neîngrădită a dreptului și libertății cetățenilor de a vota potrivit propriilor convingeri, principiilor și normelor democratice statornicite prin Constituție”, potrivit unei informări publice făcute de ADP Sector 2.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus