Stiri de ultima ora

Meghan Markle debutează în literatura pentru copii. „Băncuţa”, o carte inspirată din relaţia prinţului Harry cu fiul său

Meghan Markle debutează în literatura pentru copii. „Băncuţa”, o carte inspirată din relaţia prinţului Harry cu fiul său
Actualitate
Meghan, ducesa Marii Britanii de Sussex, va publica luna viitoare o carte pentru copii intitulată „Băncuţa”, a declarat marţi editura Random House Children’s Books , informează Reuters .

Cartea este despre relaţia dintre un tată şi un fiu, inspiraţia fiind legătura dintre soţul ei, prinţul Harry şi copilul lor, Archie.

Ilustrată de artistul Christian Robinson, „Băncuţa” va fi publicată pe 8 iunie şi are o versiune audiobook, naratorul fiind Meghan.

„Cartea a început de fapt ca o poezie pe care am scris-o pentru soţul meu de Ziua Tatălui, în luna după naşterea lui Archie. Poezia respectivă a devenit această poveste ”, a spus ducesa într-un comunicat.

„Sper ca „Băncuţa” să rezoneze cu fiecare familie”, a continuat aceasta.

Meghan nu este prima femeie din Familia Regală care s-a aventurat în lumea literaturii pentru copii. Sarah Ferguson, ducesa de York, a scris şi ea o serie de poveşti pentru copii.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus