Stiri de ultima ora

Medic disparut de trei zile, cautat de politie si familie in Prahova. Unde i-a fost gasita masina

Medic disparut de trei zile, cautat de politie si familie in Prahova. Unde i-a fost gasita masina
Actualitate
Un medic de 34 de ani este cautat de miercuri dimineata, in zona lacului Paltinu, Prahova. A disparut in urma cu trei zile, iar masina sa a fost gasita abandonata in zona. 

Pe bancheta din dreapta soferului se afla un bilet in care barbatul le cerea iertare alor sai. Tanarul doctor era foarte afectat de divortul prin care trecuse recent.

Medicul locuia in Bucuresti si din ziua de luni nu a mai raspuns la telefon. Familia l-a dat disparut marti, dupa ce fratele lui nu l-a gasit nici acasa. Masina barbatului a fost descoperita intr-o zona izolata de pe Valea Doftanei, in judetul Prahova.

Politistii au gasit in masina barbatului disparut un bilet de adio in care acesta isi cerea iertare celor dragi. La fata locului au sosit politistii, dar si pompierii, insa nici un semn pana acum.

Mai multi muncitori care lucreaza la reparatia unui pod din zona povestesc ca li s-a parut suspect faptul ca masina e parcata la marginea padurii, fara ca proprietarul sa fie zarit pe acolo.

Oamenii au incercat sa dea cat mai multe informatii echipajului de cautare si salvare, dar spusele lor sunt doar speculatii. Silvicultorii au scotocit si ei padurea in cautarea disparutului, fara succes insa.

Tanarul doctor, cu specializarea ORL, profesa la Spitalul Judetean de Urgenta din Giurgiu, dar era si asistent universitar la Facultatea de Medicina din Bucuresti.

Pe plan profesional nu avea probleme, dimpotriva, pacientii il laudau pentru priceperea, rabdarea si omenia sa. Familia se teme ca barbatul si-a facut singur rau; trecea printr-o depresie pricinuita de despartirea de sotia sa; din acest motiv, ai lui prefera sa nu comenteze disparitia.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus