Stiri de ultima ora

Marcel Puşcaş îl atacă pe Mihai Stoichiţă

Marcel Puşcaş îl atacă pe Mihai Stoichiţă
Actualitate
Marcel Puşcaş, managerul general al Universitatii Craiova, a fost extrem de deranjat de felul în care s-au făcut ultimele convocări din cadrul echipei naţionale, mai ales că Dennis Man a fost lăsat în afara lotului.

Puşcaş este şi mai deranjat de faptul că cei din Federaţie nu sunt capabili să vină cu nişte răspunsuri concrete pentru deciziile luate: „Mihai Stoichiţă pare aşa un... Uită de unde a plecat şi dă aşa poveţe in fotbal ca un bufon la curtea regelui. Dă sfaturi şi face tot felul de... ia nişte decizii ciudate. Uitaţi-vă la declaraţiile de dinaintea meciurilor şi de după meci în funcţie de rezultat. Niciodată nu e bine să fii aşa optimist, sau să pari atât de optimist în declaraţii înaintea unor meciuri", a spus Marcel Puşcaş la Ora Exactă în Sport.

ULTIMELE ȘTIRI

"L-am auzit pe Prunea (n. r. Florin Prunea) într-o altă emisiune spunând că se întamplă lucruri ciudate la nivelul loturilor de juniori. Şi eu am auzit, m-au sunat zeci de părinţi. La selecţiile făcute la Mogoşoaia şi la Buftea li s-au cerut diverse lucruri de către unii care participau la selecţii. Nu este în regulă şi toate astea duc la uşurinţa în luarea unor decizii anti-Man, nu Man! Dacă îi întrebi îţi spun că e un fotbalist foarte talentat, dar trebuie să ajute naţionala U21. Păi atunci să ajute toţi! Şi Coman, Ianis, nu doar Man!", a mai spus Marcel Puşcaş, la PRO X.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus