Stiri de ultima ora

Maraton de vaccinare pe acorduri de pian la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov | AUDIO

Maraton de vaccinare pe acorduri de pian la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov | AUDIO
Actualitate
Aproape 500 de persoane s-au vaccinat la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov, în prima zi a campaniei inițiate de Primăria orașului. Acțiunea a avut un ecou puternic în rândul artiștilor și a iubitorilor de cultură și este urmată de o serie lungă de evenimente similare.

Artiștii, brașovenii și turistii care au dorit să se imunizeze cu doze Pfizer, fără programare, au avut posibilitatea să o facă în acorduri de pian și atmosferă rafinata la Teatrul Sică Alexandrescu. Aproape toate cele 500 de doze de vaccin rezervate pentru cele 12 ore de maraton de la teatru au fost epuizate, de doritorii veniti in numar mare aici, in a doua zi de Paste.

Acțiunea este prima dintr-o campanie inițiată de Primaria Brașov alături de DSP, care vizează atât publicul larg, cât si mai multe categorii profesionale afectate direct in exercitarea profesiei în pandemie. Maratonul „Liber la vaccinare! Liber la viață!” continuă în 9 mai, în Piața Sfântul Ioan, unde lucrătorii din turism și amatorii de călătorii sunt invitați la vaccinare. Maratonul se va desfașura până la finalul lunii iunie, la Brașov.https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2021/05/04mai-19-CORESP-BV-Cristina-Nica-bilant-vaccinare-la-teatru-BV.mp3

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cristina NicaFoto: Facebook, Teatrul Sică Alexandrescu

europafm.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus