Stiri de ultima ora

Maşină Tesla, supusă la testul şoselelor din Nigeria. Reacţii hilare după un moment inedit în trafic

Maşină Tesla, supusă la testul şoselelor din Nigeria. Reacţii hilare după un moment inedit în trafic
Actualitate
Maşinile Tesla sunt fotografiate de obicei pe şosele netede ca-n palmă sau în parcările unor restaurante şi hoteluri de lux. Dar asta nu înseamnă că nu fac faţă şi condiţiilor de drum mai puţin prietenoase. Cum ar fi, de exemplu, pe unele drumuri din Nigeria, unde gropile se lărgesc tot mai mult.

O fotografie postată pe Twitter a declanşat un val de reacţii şi glume pe seama contrastului între maşina scumpă, neobişnuită în peisajul local, şi groapa uriaşă pe care şoferul încerca să o ocolească.

Oamenii s-au legat de situaţia drumurilor din Lagos şi l-au dojenit chiar şi pe Elon Musk , CEO al Tesla, pentru neglijenţa de care a dat dovadă când a lăsat maşina să circule pe drumurile nigeriene.

„Oare cum reuşeşte să încarce maşina în Nigeria?”, se întreabă un utilizator Twitter. Alţii glumesc pe seama jocului de cuvinte între „maşină electrică” şi „scaun electric”.

„Maşină ultra-modernă care evită o fântână ultra-modernă” scrie un internaut, în timp ce există şi persoane care se gândesc la scenariul unui posibil accident: „Oricine loveşte maşina asta va fugi imediat. Să strici o Tesla e echivalentul unei crime pedepsite cu închisoare pe viaţă”.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus