Stiri de ultima ora

Klaus Iohannis se teme că pierde turul doi al prezidențialelor: PSD încearcă tot felul de manevre și vreau să cer românilor maximă vigilență

Klaus Iohannis se teme că pierde turul doi al prezidențialelor:  PSD încearcă tot felul de manevre și vreau să cer românilor maximă vigilență
Actualitate
Klaus Iohannis le cere românilor să meargă la votul din turul 2 al alegerilor prezidențiale și se teme că episodul din decembrie 2016, de la parlamentare, s-ar putea repeta. Atunci, PSD a câștigat cu 46% numărul de mandate în Parlament.

”Facem primele analize. Legislația privind votul în Diaspora a fost foarte importantă, a ordonat și a înlesnit semnificativ votul în Diaspora. Nu s-a mai stat la coadă, nu s-a mai pierdut vremea la secțiile de votare. Le mulțumesc pentru participarea masivă, un număr record.

PSD încearcă tot felul de manevre și vreau să cer românilor maximă vigilență când e vorba de PSD. Nu să ne temem, ci să fim atenți și să mergem la vot. Ar fi păcat să repetăm greșeala din 2016, când prin absenteism a fost adus PSD la putere și am avut nevoie de 3 ani până când i-am înlăturat de la putere. PSD a vrut să subjuge statul român.”, a declarat Klaus Iohannis la sediul PSD, unde are loc o analiză a primului tur al prezidențialelor.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus