Stiri de ultima ora

Ironia sorţii - Predoiu l-a dat în judecată pe protestatarul Dide, pentru acţiunile din perioada guvernării PSD

Ironia sorţii - Predoiu l-a dat în judecată pe protestatarul Dide, pentru acţiunile din perioada guvernării PSD
Actualitate
După ce au stat în stradă trei ani, protestarii de "meserie" s-au trezit că noua guvernare are o toleranţă mai scăzută la acţiuni de protest faţă de vecea guvernare PSD. Ministerul Justiţiei, reprezentant de Cătălin Predoiu, l-a acţionat în instanţă pe Cristian Mihai Dide, unul dintre cei mai cunoscuţi protestatari #rezist, pentru a-l obliga să plătească contravaloarea unei mochete pe care acesta ar fi distrus-o în perioada în care ministerul era condus de Tudorel Toader, notează epochtimes-romania.com .

Cristian Mihai Dide şi Sandy Matei au aruncat pe treptele MJ o găleată cu vopsea roşie. De asemenea, cei doi au pus pe trepte cuţite. Aceştia reproşau ministrului Justiţiei că nu a blocat recursul compensatoriu, care a dus la eliberarea anticipată din închisoare a unor infractori periculoşi.

După mai bine de un an şi jumătate, Dide este chemat în judecată de Ministerul Justiţie care îi cere să plătească mocheta plus dobânda legală.

"De la demiterea cabinetului Dăncilă, guvernul s-a rebrenduit. Nu au fost schimbări majore de fond, ci doar că nu mai suntem conduşi de PSD-ul roşu ci de cel galben, sau mă rog, de PNL-ul roşu. (...)

A venit timpul domnului Predoiu să devină penibil. aaaaa, cine este domnul Predoiu? Îmi cer scuze! Ştiu că aţi uitat că am avea un ministru la Ministerul Justiţiei. Da, este ministru al justiţiei, care tocmai ce mi-a trimis acasă o cerere de chemare în judecată pentru a recupera un prejudiciu de 600 pe care l-am cauzat aruncând o găleată de vopsea lavabilă pe bază de apă pe mocheta proprietate a ministerului.

Este dreptul domnului Predoiu, chiar obligaţia lui să facă treaba aceasta. Dar să nu scăpăm din vedere un lucru, foarte important: aşa cum scrie şi în cerere şi în ordonanţa de clasare eu am declarat că plătesc acest prejudiciu cu condiţia ca mocheta murdară de vopsea să îmi fie predată. Altfel domnul Predoiu ”se îmbogăţeşte necuvenit” cu o mochetă pe care au spălat-o şi o refolosesc. (...)

Da domnule Predoiu, vă dau cei 600 lei, dar daţi-mi mocheta murdară de vopsea aşa cum am cerut şi în dosarul penal.", a declarat pentru Epoch Times Cristian Mihai Dide.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus